sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Haastelautanen

Tein itselleni pari viikkoa sitten haastelautasen, johon kokosin muutaman vähälle käytölle jääneen tuotteen. Ensin lautasen sisältö oli hyvinkin vaatimaton, mutta lisäilin uusi juttuja siihen. Nyt päädyin kuvaamaan sen sisältämät tuotteet muistutukseksi itselleni.

Tartun liian usein helpoiksi kokemiini luomiväripaletteihin, joissa väriyhdelmä on mietitty puolestani jo valmiiksi.

Haastelautasella on vain (yhtä poikkeusta lukuunottamatta) yksittäisiä luomivärinappeja. Näitä kauniita luomivärejä pitää muistaa käyttää!


Olen jemmaillut viime aikoina alennusmyynnistä purkkiluomivärejä. Maybellinen Color Tattoot ja Chanelin Illusion D'Ombret pitää testata.


Kevättä kohti mennessä myös vihreät tulevat mukaan kuvioihin uudella vaihteella. Lumenen edesmenneet Blueberry Long-Wear Crystal-luomivärit sekä Zuiin Jade ja Moss*.


Maybellinen ja Laveran uutuusluomivärit odottavat myös kärsivällisesti. Maybelline ColorShow Silver Oyster* ja Lustrous Beige* sekä Laveran Beautiful Mineral Eyeshadow Latte Macchiato* ja Diamond Violet*.


MACin Coppering sekä Modern Majesty sekä Joe Blascon Midnight, Walnut, Purple ja Apricot tarvitsevat myös tähtihetkiä.


Clarinsin Smoky Plum sekä Make Up Storen Leonardo, Volga, Giallo Damasco ja Mint Julip voivat myös aloittaa kevätkauden.

Essencen Shrimp Me Up**, L'Orealin Color Riche Qartz Fumé*, Inglotin pigmentti 48 ja Diorin miniviisikko Earth Reflections ovat myös valmiita kevääseen.

Osa näistä on esiintynyt jo yksittäisissä meikeissä, mutta mukaan mahtuu muutama uusi hankinta sekä laatikkoon epäreilusti unohtunut tuote.

* Blogin kautta saatu tuote
** Vaihtarituote

Kuka muu tunnustaa jumiutuvansa usein luomiväripaletteihin ja unohtavansa upeat yksittäin myytävät luomivärinapit laatikkoon?

22 kommenttia:

 1. Tosi kiva idea tuo haastelautanen. Saanko muuten itse käyttää ideaa jossain vaiheessa? Mulla se lautanen ei tule tosin koostumaan meikeistä vaan ihan jostain muusta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai ideaa saa käyttää!

   Poista
  2. Kiitos. Mulle tuli tästä niin heti mieleen, mitä voisin itse lautaselle pistää. :D

   Poista
 2. Minulla on kanssa kylppärin ylähyllyllä laatikko, johon laitan tuotteita, joita pitäisi ottaa käyttöön. Tosi kivoja luomivärejä olet tähän kyllä haalinut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei maantieteellisesti ole meikkituotteita kylppärin ylähyllyllä, mutta sinne on pesiytynyt useampi suolasuihke...

   Luomivärien suhteen sen sijaan käyttöaste on valitettavan epätasainen.

   Poista
 3. Ihana lautanen, minulla syyhyäisivät sormet eniten MACien, Joe Blascojen ja MUSien kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos totta puhutaan, mikään lautasen tuotteista ei ole huono. Ne on vain jääneet käyttämättä kun olen tarttunut aamuisin johonkin helpommin jalostettavaan palettiin. Toki näissä on valittu myös "kevättä" ja jätetty murretuimmat sävyt pois.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Joo, ostin Jaden vasta niin myöhään syksyllä, että en ehtinyt sen kanssa vauhtiin ollenkaan. Kohta aloitetaan...

   Poista
 5. Oh, noi MUSit ja MACit ♥__♥ Tällänen haastelautanen vois olla tosi hyvä idea, mä en oo vielä ihan päättänyt, kuinka haastan itseni kuluttamaan meikkejä... Pan that palette -haaste olisi myös mielenkiintoinen, saa nähdä mihin päädyn! ^__^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näiden kanssa ei tarvi edes haaveilla vielä pannunpohjista. Se olis jo iso juttu, että saisi kuvattua kunnollisia meikkejä näistä käytössä. Pan that palette-haasteen viisikko on ainakin mulla jo valittuna.

   Poista
 6. Mulle käy juurikin noin eli tartun aina niihin paletteihin ja solonapit jäävät ihan unholaan. Monesti oon miettinyt, että ne tarttis laittaa johonkin ihan nenän eteen, että niitä muistais käyttää :) Hyvä (ja nätti!) idea tää lautanen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt voin tunnustaa erään jutun? Sain idean tähän siitä kun tajusin, että toi lautanen jää täysin käyttämättä astiakaapissa ja kaikki sarjan (Pentik Geo) muut tuotteet (mukit, syvä kulho) on meikkikäytössä makuuhuoneessa. Tuloksena lautanen täynnä luomivärejä :D :D

   Poista
 7. Ihan mahtava idea!! Just sinkkunapit ruukaa mullakin jäädä käyttämättä, eli tämänkaltainen "pakkokäyttö" tekisi niille todella oikeutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekee oikeutta ja samalla muistuttaa käyttämään. Mulla ainakin helposti suorastaan unohtuu mitä kaikkea on yksittäisinä nappeina...

   Poista
 8. Ihan loistava idea, saanen lainata?
  Itselläkin tulee vähääkään erikoisemmat solonapit niiden ah, niin helppojen varjoon.

  VastaaPoista
 9. Hyvä idea!
  Jotkut YouTubettajat harrastavat Weekly Makeup BasBasketin kasaamista, että tulisi käytettyä tasaisemmin omistamiaan tuotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En juurikaan seuraa videopostauksia, joten en osaa niistä sanoa. Idea ei kuitenkaan ole mitenkään originelli joten varmasti samantyyppisiä on pilvinpimein :)

   Poista
 10. Hei mun pitää tehdä toi sama! Ei pelkillä luomiväreillä vaan kaikella. Kiitos inspiraatiosta!

  VastaaPoista