lauantai 23. huhtikuuta 2016

Berry Love #2

Avonin kevätmeikkihaasteen tuotteista löytynyt Berry Love True Color luomiväripaletti innosti minua viime viikolla useammalla meikillä. Tässä pikaisena esittelynä kaksi ko. paletilla toteuttamaani meikkiä.


Berry Love 1 meikissä on paletin hohtavaa taupea koko luomella sekä luomivaossa varjostus paletin violetilla sävyllä. Berry Loven ylin vaalea sävy on kulmaluulla ja häivytyksissä.


Tummanruskea rajaus tuo silmään muotoa ja ripsissä on taivutukset paremmin pitävää vedenkestävää ripsiväriä.


Kasvoilla on Avonin Luxe aurinkopuuteria ja huulilla saman merkin mattapuna Adoring Love.


Toisessa meikissä on hyödynnetty paletin vaaleanpunaisen ja violetin yhdistelmää.


Silmämeikissä on vaaleanpunainen koko luomella sekä violetti varjostus ulkonurkassa ja luomivaossa. Vaalea sävy kulmaluulla ja häivytyksissä. 


Ihastuin viime viikon aikana Adoring Love-huulipunaan (testerikokoinen minipuna on lisäksi supersöpö), joten se on tässäkin meikissä kevyen silmämeikin parina.

Kasvoilla on MACin persikkainen Peaches-poskipuna.


Mattapuna joka näyttää hyvältä huulilla eikä kuivata kunhan alle laittaa kevyen huulirasvan.

Avonin kevätmeikkihaasteen äänestys on nyt päässyt alkukankeuden jälkeen vauhtiin.

Täältä löytyy kaikki äänestykseen osallistuvat meikkilookit.

Äänestäneiden kesken arvotaan iso Avon-tuotepaketti, jossa on mukana myös näissä kahdessa meikissä käytetty Avon Berry Love-luomiväripaletti, sekä valtavasti muita Avon meikkejä!

7 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko nyt hyvä olo, kun pääsit haukkumaan toisen ulkonäköä? Trust me, kukaan ei kaipaa tuollaisia "neuvoja".

   Poista
  2. Mites Rose-Marie, pitäiskö sun hoitaa kuntoon pääkoppa?

   Poista
  3. Rose-Marie Lindh, jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ehkä on parempi olla sanomatta mitään? Tai jos haluaa kritiikkiä esittää, eikös voi silti pysyä kohteliaana ja asiallisena? Bloggaajakin on ihminen (ja ihmisillä on huokoset btw!) eikä tuollainen haukkuminen nyt ole kovin rakentavaa palautetta.

   Poista
  4. Kyllä, nyt lopetat Pirjo blogisi ja hoidat ihosi kuntoon. Ei ole takaisin tulemista, ennen kuin iho on normaalissa kunnossa. EI KUN MITÄ?! Ei todellakaan ole kivaa luettavaa Rose-Marie sinun kommenttisi. Mene itseesi ja ole mielummin hiljaa.

   Poista
  5. Rose-Marie, jos kritiikkiä ei erikseen pyydetä eikä asia kosketa itseä, niin sen voi jättää väliin. Tai ainakin miettiä vähän, että mitä ja millaisella sävyllä sanoo.

   Poista
  6. Joskus kannattaisi ehkä oikolukea teksti ennenkuin sen lähettää - luulisi yrittäjänä varsinkin tämän olevan päivänselvää, kohtalaisen huonon mainoksen itsestäsi tässä annoit ;P

   Poista