sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Jemmapaletit 2015-2016

Ohessa kuvapostaus siitä kuinka parin viime vuoden aikana olen jemmannut kauniita luomiväripaletteja laatikkoon. Ajallisesti näiden säilöntä ajoittuu vuoden 2015 lopusta vuoden 2016 loppuun. Tuona aikana meikkasin ensin aktiivisemmin, mutta pikku hiljaa luisuin täyteen meikittömyyteen. Nämä paletit olisivat varmasti toimineet vaihtelevasti myös kevyemmässä sarjassa, mutta itse en tuolloin ollut valmis kokeilemaan mitään uutta.

Nyt esitetyt paletit eivät ole missään tietyssä järjestyksessä muuta kuin siinä suhteessa, että ne ovat olleet vähäisellä tai olemattomalla käytöllä ja korkeintaan vilahtaneet tekemissäni meikkipostauksissa. Osa paleteista on kausikokoelmien tuotteita joten niitä voi olla vaikeaa löytää enää myynnistä.

Bare Mineralsin kevätkokoelman paletti keväältä 2016.
 Diorin normaalikokoelmassa ollut Candy Choc-paletti, joka poistui myynistä keväällä 2016. Ostettu alennettuun hintaan.


Too Facedin paletti jonka ostin blogikollegalta vähän käytettyttynä. Ensiesiintyminen tässä blogissa.
YSL kausipaletit keväältä ja syksyltä. Molemmat ovat vilahtaneet blogissa.


Ombres De Jour

Fétiche


MAC She's a Model Eyeshadow x 9, syyskokoelmassa ilmestynyt paletti johon ihastuin ensinäkemältä. Tilasin sokkona Stockmannin nettikaupasta. Paletti ei ole välttis ilmestynyt blogin puolella, vaikka kehuin Stockmannin verkkokaupan pakkausta Facebook-sivullani.Urban Decayn nelikkoaihio, johon olen koonnut yksittäisiä mielenkiintoisia värinappeja. Tilasin aihion verkkokaupasta sekä lisänä oikealla yläreunassa oleva "bloggarin luomiväri" Loungen.


Vasemmalla yläreunassa keltakultaisen hohtava Sideline, joka on varmaan vilahtanut muutamassa postauksessa.


Nämä kaksi nappia olen ostanut palettiin täydennykseksi myöhemmin. Lämmin violetti Rockstar sekä turkoosi Haight.


Täysi paletti, jonka idea on tarjota värikkäitä nappeja ei välttämättä tehdä koko meikkiä samalla paletilla.

Sideline, Lougne, Haight ja Rocktar

The Balmin Shady Lady 2 on esiintynyt blogin esittelyssä jouluna 2015. En kuitenkaan ole meikannut sillä esittelystä huolimatta kuin pari kertaa. Tilattu elevenilta lahjakortilla.
Toiselta bloggaajalta vähän käytettynä ostettu The Balmin Balmsai, tätä palettia on käytetty vain yhden kerran minun aikanani.Joululahja 2016, Urban Decayn Spectrum-paletti ensimmäinen kerta kun pyysin joululahjaksi luomiväripaletin. Käytetty 2-3 kertaa.Sleek tuli Citymarketteihin myyntiin. Kävin ostamassa heti julkaisun jälkeen Del Mar Vol II ja Au Naturelin. Del Mar II on käyttämätön, Au Naturelia olen käyttänyt kerran.Päivi toi minulle testaukseen Too Facedin Joy to the Girls-paletin. Olen käyttänyt yhden kerran.
Löytyikö tuttuja paletteja? Mikä kiinnostaa erityisesti?

8 kommenttia:

 1. UD:n itsekoottu paletti on ihanin, Loungea oon himotellut jo pitkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekootussa paletissa on tosi mielenkiintoiset sävyt, mutta ne ovat myös hiukan "työläitä" eli niiden kanssa täytyy hiukan paneutua meikin tekemiseen eikä vain sutia sinnepäin. Ovat siis olleet todellä vähällä käytöllä. En esimerkiksi edes muistanut että omistan Haightin ennen kun löysin sen laatikosta ja depottasin rasiaan.

   Poista
 2. Voi sua kun oot jemmaillut tuollaisia aarteita! Joy to the girls näyttää tosi kiinnostavalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kaikessa hiljaisuudessa olen vain jemmaillut.... Joy to the girls oli muistaakseni joulukokoelmassa muutaman vuoden takaa. Päivi toi sen minulle testiin lokakuussa 2016.

   Poista
 3. Mulla on tuo Sleekin Del Mar -paletti ja käyttökertoja on 0,5 ;) Musta sen sävyt on ihan mahdottomat. Ei niitä voi käyttää mihinkään;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Del Marissa on tosi kivat sävyt, mutta niiden kanssa täytyy vähän ajatella ennen levittämistä. Siispä en ole jaksanut...

   Poista
 4. Voih, kauniita paletteja olet kyllä piilotellut! Toivottavasti meikkausinto palailee hiljalleen, niin pääsisi kaunistukset kunnolla käyttöön :).
  UD Urban Spectrum on yksi omia suosikkipalettejani. Vaikken kokoluomen meikkejä olekaan hetkeen tehnyt sillä, niin usein olen rajaukseksi laittanut tuomaan piristystä ja väriä silmiin. Lisäksi yläluomelle ja kulmaluulle olen sutinut jotain vaaleaa hohtavaa sävyä :). Yksinkertaista ja aikaa myös säästyy.
  Tuota "rajauksen" laittamista olen yleisesti ottaen käyttänyt monilla luomiväreilläni, kun 6 aikaan aamulla ei vaan aina jaksa innostaa alkaa mitään monimutkaisempaa värkkäämään. Saa kuitenkin jotain käytettyä joka päivä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä minunkin pitäisi keskittyä värillisiin rajausmeikkeihin kun hurjat väri-iloittelut eivät tällä hetkellä tunnu omalta.

   Poista