tiistai 7. helmikuuta 2017

Käytin värejä-meikki

En ole ollut täysin rehellinen. Postatessani jemmapaletit 2015-2016 olin jo ostanut uuden potentiaalisen hillokkeen.

Paletti, joka nykyisillä meikkaustottumuksilla voi jäädä täydelliseen paitsioon.

Ostin sen tästä potentiaalisesta vaarasta huolimatta (paletti oli myös alennuksessa). Tunnustan, että tämä nolottaakin minua hiukan, sillä kuten Jemmapostauksesta kävi ilmi, minulla on paljon käyttämättömiä kauniita luomivärejä.

---Siltikin.

Urban Decay Full Spectrum.

Käytin ensimmäisessä meikissäni oranssia Jonesia, punertavaa Warningia ja rajasin meikin mattavioletilla Deliriousilla


Silmämeikissä Jones on levitetty silmän sisäpuolikkaalle, ulkonurkkaan ja luomivakoon ylöspäin häivyttäen. Liikkuvalla luomella on Warning ja meikin ainoana rajauksena Delirious. Kulmaluulla on vaalea mattasävy toisesta paletista.


Tähän meikkiin yhdistin alennusmyynnistä löytämäni Chanel poskipunan sävyssä Canaille sekä Chanel nudehuulipunan sävyssä Icône. Meikkipohjana on Lumenen CC-voide, Urban Decayn vaaleanpunainen peiteaine sekä Sensain kulmakynä. Ripsissä on Lancômen Doll Eye waterproof.


Look näytti kokonaisuudessaan tältä.


Saman päivän aikana testasin (ennen Icône-huulipunaa) myös edellisessä postauksessa esitetyt Avonin Supreme huulipunat. Mikä näistä olisi sinun suosikkisi?


*Avonin huulipunat on saatu blogin kautta.

Kuinka moni haksahti Urban Decayn Full Spectrum-palettiin?

16 kommenttia:

 1. Oikein kiva lookki :) Tää paletti on jäänyt multa väliin, mutta hilloan kyllä useita muita värikkäitä ja vähän nudempia tapauksia. Mulla on kans jääny paletit vähälle käytölle talvisydämenä, ehkä kevät pian rinnassa houkuttelee tarttumaan niihin värikkäisiin herkkuihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään tähän palettiin mitenkään erityisesti heti ihastunut. Nyt vain jotenkin ajauduin kun löysin paletin alennusmyynnistä...

   Mä en tavallisesti innostu ikinä kevätkokoelmien hempeistä pastellisävyistä vaan olen mielummin joko nudelinjalla tai värikkäiden meikkien kannalla.

   Poista
 2. Kaunis meikki. En haksahtanut, koska menen niin neutraalilla lookilla nykyään, että ainoastaan ruskean sävyiset paletit herättää ostovimmaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niin mullakin on ollut. Tämä haksahdus jotenkin nolottaa ja huvittaa minua yhtä aikaa. Tiikerin ja seepran raidat, ja silleen :D

   Poista
 3. Ihana meikki, sopii muuten tosi hyvin silmiesi väriin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oranssi ja kupari ovat erittäin imartelevia sinisilmäiselle. Otin sentään jotain tuttua mukaan :D.

   Poista
 4. Kiva look tuon Iconen kanssa! :) Mä en oo haksahtanut tähän palettiin, edes keräilymielessä kun meen kans enemmän sillä nudelinjalla nykyään :P Mulle riittää aika hyvin UD:n Electric ja parit irtonapit, jos innostun :))) Violetti on tosin aina pop!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Icone on mun The nudepuna, jolla pärjään todella pitkälle :). Mä tein tänään kokeilumielessä vihreän silmämeikin pitkästä aikaa. Turvameikki ruskean lisäksi (sulla violetti) mulla vihreä. Niin ja Electricia olen käyttänyt 3 kertaa...

   Poista
 5. Jestas miten ihana paletti! Arvaa vaan alkoiko houkuttelemaan, kun mulla on kauhea kevätkuume jo päällä :D

  Ja siis meikki kokonaisuudessaankin on tosi kaunis, raikas suorastaan. Hyvät sävyt valitsit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tänä keväänä vähän käynnistymisvaikeuksia, mutta tavallisesti keltaisen luomivärin kautta tulee kevät. Tässä paletissa on varsin topakka keltainen jolla kevään voi toivottaa tervetulleeksi :)

   Poista
 6. Full Spectrumin onnistun onneksi torjumaan.... Huulipunista mielestäni tähän meikkiin sopivat parhaiten kaikki ylärivin sävyt. On kiva, kun jaksat kokeilla kaikkia uutuuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kovin hitaasti tulee nykyään uutuuksia kokeiltua, mutta jotakin kuitenkin...

   Poista
 7. Upeesti sopii sulle nuo oranssinpunertavat sävyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään poikkeuksetta näillä väreillä tehdyistä meikeistä. Nykyisellään en vain viitsi tehdä niitä kamalan useasti vaan valitsen helpomman vaaleanruskean...

   Poista