maanantai 1. toukokuuta 2017

Kuhan meikkasin 2 ja kuulumisia

Ohessa kuvat meikistä joka on polkaistu Urban Decayn Naked Ultimate Basics-paletilla.


Silmämeikissä jujuna on violetti rajaus.


Kasvomeikissä poskipunana Make Up Storen luomiväri Style sekä varjostuksena Benefitin Hoola.


Huulimeikkinä L'Orealin Sexy Balm 102 Gossip*.

*Saatu blogin kautta


Maaliskuu meni kauheassa sumussa sillä lemmikkini sairasteli vakavasti eikä useat (pitkät) työhaastattelumatkat ainakaan helpottaneet arkea. Lemmikki tervehtyi kuin ihmeen kaupalla (nyt yhdessä eletään arvostaen laina-ajalla) ja sen jälkeen lomailin hetken pohjoisessa.

Tällä hetkellä elelen taas vaihteeksi toimeliaita aikoja sillä huhtikuun puolivälin jälkeen arkeni on vilkastunut. Viimeinkin työrintamalla tärppäsi ja edessä on muutto. Muuttomatka on tällä kertaa vain reippaat sata kilometriä, mutta lyhyestä matkasta huolimatta pitää pakata omaisuus kasaan ja vaihtaa mestoja. Uuden asunnon etsiminen ja  muuttopalvelun kilpailutus on jo tehty mutta muut muuttoon liittyvät käytännön asiat sekä pakkaaminen ovat vielä edessä.

Muuttojen tullessa olen aina hivenen hyvilläni idioottimaisesta tavastani säilyttää kosmetiikkatuotteiden pahvipakkauksia, sillä pahvit helpottavat hiukan pakkausta vaikka eivät toki poista särkymävaaraa. Onnekseni pystyn jonkin verran tuomaan tavaroita etukäteen uuteen kotiin ennen varsinaista muuttopäivää. Oletettavasti ainakin astioita, tv ja meikit ovat näissä itse viedyissä kuormissa.

Tätä kuuluu minulle vappuna 2017. Mitä sinulle?

8 kommenttia:

 1. Onnea uudesta työstä ja ihanaa, että kisun kanssa tuli jatkoaikaa. <3 Itse olen muuttanut kosmetiikan aina itse henkilöauton mukana laatikot ja itse kantanut, hirveät laput päällä ei saa koskea. :D Hyvin on tullut aina ehjänä, vaikka olen vaan pinonnut kaiken muuttolaatikoihin ilman sen kummempia suojia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kanssa päätynyt siihen, että en ala pakkaamaan paletteja uudestaan pahvipakkauksiin. Olen jakanut pressattuja tuotteita pienempiin laatikoihin, joita sitten pakannut lisäsuojaan isompaan pahvilaatiikkoon. Brutaalia myös siinäkin mielessä, että päädyin heittämään melkein kaikki meikkipalettien alkuperäiset pahvipakkaukset pois.

   Katsotaan miten muutto menee. Maanantaina alkaa työt ja saan uuden kodin avaimet...

   Poista
 2. Onnea uudesta työpaikasta ja onnea uuteen kotiin! Mahtavaa että kisu toipui, on se aina jos ne sairastaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen onnellinen työpaikasta ja itkenyt myös onni-itkut kissan tervehtymisen jälkeen.

   Poista
 3. Onnittelut työpaikasta ja onnistunutta muuttorumbaa! Onneksi kisuliinikin toipui!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Muuttorumba on nyt oikein päällä, kun pakkaaan tavaroita valmiiksi ennen töiden alkua...

   Poista