maanantai 23. huhtikuuta 2018

ColourPop Element of Surprise

ColourPop on viimeisen vuoden aikana muodostunut Suomessakin ilmiöksi (ainakin kosmebloggaajien keskuudessa). Itse hyppäsin kyytiin myöhännäisheränneenä, sillä ostin vähän käytetyn paletin blogikollegalta.


Element of Surprise paletissa on kaksitoista sävyä joista osa mattaisia, helmiäisiä ja duokromehohtavia.


Omat suosikkini oikean reunan ylimmäinen ja alimmainen sävy, joissa on ylempi on ruusukultainen joka siftaa violettiin sekä alempi hohtava punakupari.

Tämä meikki on tyyliltään sitä jota olen tehnyt viimeiset neljä kuukautta meikatessani. Liikkuvalla luomella on hohtava sävy, luomivako on häivytetty kevyesti hohtavalla tai mattaisella sävyllä ja ulkonurkassa on hiukan tummuutta joko mattaisella tai vain aavistuksen hohtavalla tummemmalla sävyllä.

Silmämeikkien värimaailmassa ovat mukana olleet nyt esittelyssä oleva ColourPop Element of Surprise, Urban Decayn Naked Heat ja Anastasia Beverly Hillsin World Traveler. Näistä paleteista olen käyttänyt punertavia, ruusukultaisia, vaaleanruskeita tai luumuisia ruskeita.

Edellisessä postauksessani pikaisesti vilautettu Modern Renaissance on hankinta, jonka tein blogikollegalta huhtikuun puolivälissä, joten se ei ole vielä ehtinyt neljän kuukauden kiertooni vaikka onkin perussävyiltään juuri sitä joita olen viime kuukausina käyttänyt.


En tehnyt mitään muistiinpanoja kuvatessani tätä meikkiä, mutta oletettavasti meikkipohjana on Lumenen CC-voide ja poskipunana Zuiin Mango. Poskipuna onkin jo vanha tuttu edellisiltä vuosilta, sillä ostin saman sävyn uudelleen parin vuoden tauon jälkeen. Ensimmäisen Mangon pannutin loppuun.

Blogitauon aikana palasin kuparinpunaisesta tukasta tummanvaalean, joskin kuukausien aikana vaalensin pikkuhiljaa hiusväriä.


Ja olin lopulta ihan blondikin. Tässäkin meikissä on käytetty yllä olevaa ColourPop-palettia ja silmämeikin tähtenä on pinkki sävy keskimmäiseltä riviltä.


Pinkkiä ja luumua.

En myöskään yllättänyt itseäni siinä suhteessa, että kuukausien blondikauden jälkeen halusin juuri huhtikuun lopulla (2018) palata uudelleen punertavaksi mansikkablondiksi...


6 kommenttia:

 1. Mä olen monesti katsellut just tätä CP:n palettia, koska tässä on muuta tosi kaunis lämmin sävy, sitten taas tuo pinkki on vähän pelottanut. :D Mutta näyttää sulla tosi kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen vasta sukeltamassa tähän maailmaan! Upean näköisiä paletteja ja tekisi kyllä mieli tilata useampi...

   Poista
 2. Ihanaa, että olet palannut! Kauniit meikit <3 Pinkki toimii erityisen hyvin

  VastaaPoista
 3. Tämä(kin) paletti on on niin ihana, Itse sain tänään käsiini ekat colourpopit ja voi että mutem ihania! Tulossa postaus keskiviikkona jos kiinnostaa.
  Sopii hyvin tuo punertava luomiväri sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen käyttänyt viime aikoina paljon punertavia sävyjä. Kunhan pohja on lämmin niin ei suurempia ongelmia. Tosin nyt allergiakauden alkaessa voi joutua hiukan rajoittamaan...

   Poista