keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Tuttu, turvallinen, arkimeikki

Määräaikainen työsuhteeni päättyi äskettäin, jonka seurauksena olen taas etsinyt itselleni uutta työpaikkaa. Uuden työpaikan etsimisen seurauksena olen sitten käynyt muutamissa työhaastatteluissa.

Ohessa meikki joka muodostui ennen haastattelurumbaa virkanaisen arkimeikiksi ja nyt se on toiminut myös siistinä ja työhaastattelun silmämeikkinä.

Käytetty paletti tässä tehtävässä oli Anastasia Beverly Hillsin World Traveler.


Kuvattu meikki oli itseasiassa aktuulinen silmämeikki haastattelusta, johon osallistuin noin viikko sitten. Kuvat  on otettu siis iltapäivällä n. 6 h meikin tekemisen jälkeen.


Meikkaustapani on muuttunut hiukan viime kuukausien aikana. Nyt aloitan poikkeuksetta aina silmämeikin tekemisen varjostamalla luomivaon. Tässä tapauksessa käytin kullanhohtoista Belliniä, sen jälkeen levitin liikkuvalle luomelle hohtavaa Pink Champagnea ja silmän ulkonurkkaan punertavanruskeaa Moroccoa. Kulmaluun alaosaan levitin hiukan Spoiledia ja kulmaluun häivytin käyttämällä ihonsävyistä mattavaaleaa luomiväriä.


Bellini, Pink Champagne, Marocco ja Spoiled.

Meikkipohjana Lumenen CC-voide ja Sensain irtopuuteri, poskipunana Zuiin Mango.


Olen aina pyrkinyt erittäin neutraaliin silmämeikkiin työhaastattelutilanteessa. Siinä vaiheessa kun työpaikka on varmistettu voi halutessaan sitten vaihtaa vähän värikkäämpääkin silmämeikkiin oman fiiliksen ja innostuksen mukaan.

2 kommenttia: